Impresszum

Drago hajók magyarországi márkaképviselet, Kismarosi kikötő és hajószerviz weblapja.
Suzuki Marine, Honda Marine, Mercury, Mariner, Mercruiser, Motorguide, Quicksilver Márkakereskedés és Szervíz

Cégünk 1998 óta létezik ebben a formában. Jellemzően csónakmotorokat és motorcsónakokat forgalmazunk. Az üzletünk és, a műhely, valamint a cégünk által üzemeltetett sporthajó-kikötő a Duna-kanyar legszebb részén, Kismaroson található.
A Magyar Suzuki RT-vel 2000 óta állunk kapcsolatban, azeurópai MCM-mel 2003 -ban kötöttünk szerződést, a Hondát 2007-től képviseljük.

Az általunk forgalmazott és favorizált hajómárka a DRAGO. Mindenkinek ajánljuk, aki jó ár-érték arányú, lakható, stabil, család-, és gyermekbarát hajót szeretne. Az ügyfeleink, akik megtiszteltek bizalmukkal, olyan büszkék hajóikra, hogy szívesen kalauzolják az érdeklődőket, így szinte a teljes kínálat megtekinthető.

Szerelőink rendszeresen részt vesznek a szerviztréningeken, így a státuszunk Hivatalos Márkakereskedés és Szerviz. A szerviz felszereltsége az elektronikus teszterek beszerzésével alkalmas a legújabb fejlesztésű motorok diagnosztikájára, javítására is. Az elmúlt években az ország több pontján szerződtünk csónakmotor és hajó forgalmazására. Az itt dolgozók képzése szintén a feladataink közé tartozik.

A 2006-os évben sikerült a Drago hajók kizárólagos magyarországi kereskedelmi jogát is megszerezni.

Kikötő:

2621 Verőce Dévér utca
Megközelíthető a 12 számú fő útról  Kismaros Rév utcán keresztűl
Duna folyam 1689/150fkm

Szerviz:

2623 Kismaros Duna utca 24
Bejárat a Rév utca felöl a Kárász utcán kerékpár út mellett

A www.suzukimarinekismaros.hu honlapot a Honlapmanufaktúra készítette és tartja karban, valamint informatikai hátterét is felügyeli.

A honlapot a Honlapmanufaktúra csapata készítette. Ha kedvező áron szeretne igényes, modern honlapot készíttetni vagy online marketingjén szeretne javítani, forduljon hozzánk bizalommal!

Az oldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit, és hibás működését a locsey@invitel.hu címen jelezheti.