Suzuki Marine Nap

2015. május 30-án Suzuki Marine Ügyfélkapcsolati Napot tartunk kikötőnkben.

Ha már vásárolt tőlünk Suzuki hajómotort,

ha ki szeretné próbálni a Suzuki hajómotorral rendelkező hajókat,

ha meg szeretné ismerni a legújabb modelleket,

ha egy kellemes napot szeretne eltölteni barátaival, családjával, akkor

látogasson el rendezvényünkre, találkozzunk személyesen!

Tudjuk, hogy május utolsó hétvégéje a gyerekekről szól, így a kicsiket egy elő-gyereknap élményével ajándékozzuk meg! Rendezvényünkön a gyerekek animátorral szórakozhatnak és élvezhetik Magyarország legjobb lángos sütőjének vendégszeretetét. Rajzverseny és arcfestés is várja a jövő hajósait.

Vendégeinket “welcome drink” és egy kis harapni várja. Ezen a napon, miközben barátaival, családjaival szórakoztató programokon vehet részt, megismerheti a Suzuki hajómotorokat, a legújabb modelleket is. Ezen a napon kötetlenül beszélgethetnek a Suzuki hajómotor tulajdonosok és a más típusú csónakmotor tulajdonosai, és természetesen azok is, akik még csak érdeklődnek a vízi sportok iránt. A technikai kérdéseit pedig a meghívott műszaki gárda fogja maradéktalanul megválaszolni.

Cégünk, a Lőcsey és Társa Kft immár 15 éve értékesít és szervizel Suzuki hajómotorokat. Lehetőséget adunk a cégünk tulajdonában lévő teszt hajók, valamint a meghívott Suzuki hajómotor tulajdonosok által vezetett, különböző lóerővel meghajtott hajók kipróbálására is.

A rendezvényre látogatók megtekinthetnek Suzuki autókat is (Suzuki Vitara, Suzuki SX4). Minkét autó típus alkalmas a Magyarországon általánosan használt szabadidős sporthajók legtöbbjének a mozgatására.

Az este folyamán vacsorával kínáljuk a vendégeket, majd a befejező program a görög táncház. Megidézzük Görögország hangulatát, hiszen cégünk a görög Drago hajók kizárólagos forgalmazója.

Időpont: 2015. május 30., szombat 10 órától

Helyszín: Lőcsey és Tsa kikötő, Duna folyam, 1689+150. A kikötő területe és ezzel szomszédos, bérelt magánterület.

Megközelítés: Verőce, Dévér utca felől.